• Sekretarja Shtetërore Biljana Cvetanovska Gugoska mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare

  Sekretarja Shtetërore Biljana Cvetanovska Gugoska mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare "B4...

 • Ministri z. Lirim Shabani ndoqi nga afër trajnimin e Komisionit për mardhënie në mes komuniteteve

  Ministri z. Lirim Shabani ndoqi nga afër trajnimin e Komisionit për mardhënie në mes komuniteteve

 • Komunat e zhvilluara, ekonomi më të fortë

  Komunat e zhvilluara, ekonomi më të fortë

 • Ministri Lirim Shabani nënshkroi Konventën Ndërkombëtare të Energjisë

  Ministri Lirim Shabani nënshkroi Konventën Ndërkombëtare të Energjisë

 • Pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare për Kartën Ndërkombëtare të Energjisë dhe nënshkrimit të Kartës Ndërkombëtare të Energjisë

  Pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare për Kartën Ndërkombëtare të Energjisë dhe nënshkrimit të...

Lajmet e fundit

 1. Njoftime
 2. Shpallje publike
 3. Dokumente
 4. IPA

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn

Peace Corps