Министерството за локална самоуправа од Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворешни работи од Република Албанија, како оперативни структури на ИПА прекуграничната програма Република Северна Македонија – Република Албанија, во рамките на оваа програма објавуваат јавен оглас за кандидати за следната слободна позиција:


- 1 практикант во рамките на ИПА Прекугранична програма Република Северна Македонија – Република Албанија (1 (еден) за канцеларијата на ЗТС Струга.


- Описот на работната позиција можете да го превземете од следните официјални веб- странции: http://ipacbc-mk-al.net ; www.mls.gov.mk ; http://punetejashtme.gov.al ;


Кандидатите треба да ги обезбедат следните документи во електронска форма:
- Кратка биографија (CV),
- Копија од диплома за завршено образование
- Други документи по желба


Документите треба да се поднесат преку e-mail на следнава email адреса:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Краен рок за испраќање на апликација:
Заинтересираните кандидати нивните апликации да ги испратат, преку email, најдоцна до
21.12.2020, 12 часот


Ќе бидат разгледувани само апликациите кои ќе пристигнат до крајниот рок за доставување
на апликации, од овој оглас.


Дополнителни инфомации ќе можете да добиете на следната е-маил адреси:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.