Прв (I) Повик за Предлог Проекти  во рамки на Програмата за Транснационална соработка  ИНТЕРРЕГ V-Б “Балкан-Медитеран 2014-2020”

Во рамки на Програмата  за Транснационална соработка ИНТЕРРЕГ V-B “Балкан-Медитеран 2014-2020”,  Ве информираме дека  рокот за доставување на проектни  предлози , кој во моментов  е отворен  е продолжен  до 26 април, 2016 година.   За подетални   информации кликнете ТУКА.