peacecorps AL

Korpusi i paqes  në Maqedonia shpall thirrje të  hapur për të gjithë shkollat fillore dhe të mesme, komunat dhe shoqatat e qytetarëve që  janë të interesuar të aplikojnë për vullnetar i Korpusit të Paqes.

Thirrjen për aplikim së bashku me aplikimin mund të gjeni  në web faqeb më poshtë e mëposhtme: http://macedonia.peacecorps.gov/resources.php

 

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 30 PRILL 2016

Nëse keni pyetje ose doni të informoheni më detalisht reth procesit të aplikimit, mund të na kontaktoni me email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose numrat e telefonit: 02/3090 012 ext. 23, 25 & 26