IPA II PROGRAMI BASHKËPUNIMI NDËRKUFITAR MIDIS

REPUBLIKA E MAQEDONISË SË VERIUT - REPUBLIKA E SHQIPËRISË 2014 - 2020

 

NJOFTIM PUBLIK

 

Ministria e Vetëqeverisjes Lokale në Republikën e Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Agjencinë Shtetërore për Programim Strategjik dhe Koordinim të Ndihmës nga Republika e Shqipërisë, në rolin e strukturave operative të programit IPA 2 CBC ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut. - Republika e Shqipërisë 2014 – 2020, publikoni një njoftim publik për vendin e lirë të punës si më poshtë:

 

  • 1 (një) Nëpunës Finance në kuadër të programit të bashkëpunimit ndërkufitar IPA II ndërmjet Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Shqipërisë 2014 – 2020

 

Termat e Referencës për këtë pozicion mund t’i shkarkoni nga faqet zyrtare në internet http://ipacbc-mk-al.net; www.mls.gov.mk; ; https://ipacbc-mk-al.eu/

 

Kantidatët duhet të dorëzojnë dokumentat si më poshtë:

  • CV
  • Kopje të diplomës dhe
  • Rekomandime adekuate për përvojë pune

 

Dokumentet duhet të dorëzohen në adresën elektronike (e-mail) në vijim: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Afati i aplikimit:

 

Kandidatët e interesuar duhet t’i dorëzojnë dokumentet e aplikimit nëpërmjet e-mail deri më 22 Gusht 2022.

 

Vetëm aplikimet brenda afatit kohor të këtij njoftimi, do të kontaktohen për intervistë.

 

Informacione shtesë mund të merret nëpërmjet e-mailit në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

ToR