NJOFTIM PËR APLIKIM

 

Ministria e Vetëqeverisjes Lokale në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme në Republikën e Shqipërisë, në cilësinë e strukturave zbatuese të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar IPA II Republika e Maqedonisë së Veriut - Republika e Shqipërisë 2014-2020, në kuadër të këtij programi, shpallin Aplikimin për Kandidatë për Pozicionin Vakant të Punës:

 

  • 1 (një) Nëpunës Financenë kuadër e Programit IPA II të Bashkëpunimit Ndërkufitar Maqedonia e Veriut – Shqipëri.
  • Termat e Referencëspër këtë pozicion mund t’i shkarkoni nga faqet zyrtare në internet http://ipacbc-mk-al.net; mls.gov.mk; ; https://ipacbc-mk-al.eu/

 

Kantidatët duhet të dorëzojnë dokumentat si më poshtë:

 

  • CV
  • Kopje të diplomës dhe
  • Referencat përkatëse të punës

 

Dokumentet duhet të dorëzohen në adresën elektronike (e-mail) në vijim:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Afati i aplikimit:

 

Kandidatët e interesuar duhet t’i dorëzojnë dokumentet e aplikimit nëpërmjet e-mail deri më 18 Prill 2022.

 

Vetëm aplikimet brenda afatit kohor të këtij njoftimi, do të kontaktohen për intervistë.

 

Informacione shtesë mund të merret nëpërmjet e-mailit në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

ToR