Printo

 

 

Njoftim për angazhimin e një Eksperti për të përgatitur specifikimet teknike të tenderit për prokurimin e dy anijeve me energji diellore të cilat do të operojnë në Liqenin e Ohrit, financuar nga grante të BE-së, në kuadër të Programit IPA për Bashkëpunim Ndërkufitar Maqedonia e Veriut – Shqipëri

 

 

Ministria e Vetëqeverisjes Lokale në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme në Republikën e Shqipërisë, shpallin pozicionin vakant për angazhimin e Ekspertit për përgatitjen e specifikimet teknike të tenderit për prokurimin e dy anijeve me energji diellore të cilat do të operojnë në liqenin e Ohrit, në kuadër të Programit IPA për Bashkëpunim Ndërkufitar Maqedonia e Veriut – Shqipëri.

 

Për më shumë informacion, konsultohuni me Termat e Referencës (ToR)

 

Afati i fundit për aplikime është data: 19 Korrik 2021, në adresën elekronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.