Minister Suhejl Fazliu

 

Të nderuar besimtarë të konfesionit islam,

Gëzuar festën e Fitër Bajramit. Ju uroj paqe, qetësi dhe shëndet të mirë.

Ju uroj ditë të këndëshme festive, të mbushura me dashuri dhe respekt në rrethin e familjes dhe miqëve.

Suhejl Fazliu

Ministër i vetëqeverisjes lokale