IPA CBC MK AL 2014 - 2020 - Trajnim fillestar nga DEU
Hits : 1261

Trajnim fillestar nga DEU per beneficientët nga thirrja e parë për projekt propozime në kuadër të IPA programës për bashkëpunim ndërkufitar mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Shqipërisë 2014-2020

Lokacioni:  Hotel Drim, Strugë