mk_bg.JPG

Министерството за локална самоуправа на Република Македонија во соработка со Министерството за регионален развој и јавни работи на Република Бугарија, во рамки на имплементацијата на ИПА Програмата за прекугранична соработка 2007-2013 година објавува:

ЈАВЕН ОГЛАС

ЗА

Учество на тендер “Обезбедување консултански услуги и асистирање во процедурата на затварање на ИПА ППС помеѓу Република Бугарија и Република Македонија” – (CCI Number: 2007CB16IPO007).

 

 Краен рок за доставување на предлозите е 05.09.2016 година до 16:00 локално (македонско) време.

 

Тендерското досие е достапно ОВДЕ.