ИПА 2 ПРОГРАМА ЗА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА MАКЕДОНИЈА – РЕПУБЛИКА AЛБАНИЈА 2014 – 2020

 

Ј А В Е Н   О Г Л А С

 

Министерството за локална самоуправа од Република Северна Македонија, во соработка со  Државната агенција за стратешко програмирање и координација на помош од Република Албанија, во улога на  оперативни структури на ИПА 2 програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија –  Република Албанија 2014 - 2020, објавуваат јавен оглас за следната слободна работна позиција:

 

  • 1 (еден) Финансиски службеник во рамки на ИПА II програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија – Република Албанија 2014 - 2020

 

Описот на работната позиција – Финансиски службеник можете да го превземете од следните официјални веб-странции: www.mls.gov.mk; ; https://ipacbc-mk-al.eu/

 

Кандидатите треба да ги обезбедат следните документи:

  • Кратка биографија (CV),
  • Копија од диплома за завршено образование и
  • Соодветни препораки за работно искуство

 

Документите треба да се поднесат преку електронска пошта (email), на следнава email адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Краен рок за испраќање на апликација:

Заинтересираните кандидати своите апликации преку електронска пошта да ги испратат најдоцна до 22.08 2022.

 

Ќе бидат разгледувани само апликациите кои ќе пристигнат до крајниот рок за доставување на апликации, од овој оглас.

 

Дополнителни инфомации ќе можете да добиете на следната е-маил адреси: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ToR