ИПА 2 ПРОГРАМА ЗА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ  РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА MАКЕДОНИЈА – РЕПУБЛИКА AЛБАНИЈА 2014 – 2020

 

Министерство за локална самоуправа објавува:

Ј А В Е Н   О Г Л А С

 

За пријавување на кандидати за слободната работна позиција:

 

  • 1 (еден) Службеник за комуникација и видливост во рамки на ИПА II програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија – Република Албанија 2014 - 2020

 

Oпис на работните позици можете да најдете на следните документи:

 

  • Опис на работната позиција - Службеник за комуникација и видливост можете да превземете од следната вебстрана: mls.gov.mk; http://ipacbc-mk-al.net;

 

Кандидатите треба да ги обезбедат следните документи:

  • Кратка биографија (CV),
  • Копија од диплома за завршено образование и
  • Соодветни препораки за работно искуство

 

Документите треба да се поднесат преку електронска пошта (email), на следнава email адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Краен рок за испраќање на апликација:

 

Заинтересираните кандидати своите апликации преку електронска пошта да ги испратат најдоцна до 11 Јули 2022.

 

Ќе бидат разгледувани само апликациите кои ќе пристигнат до крајниот рок за доставување на апликации, од овој оглас.

 

Дополнителни инфомации ќе можете да добиете на следната е-маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ToR