Ј А В Е Н   О Г Л А С

 

Министерството за локална самоуправа од Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворешни работи, како оперативни структури на ИПА 2 прекуграничната програма Република Северна Македонија –  Република Албанија, во рамките на оваа програма објавуваат јавен оглас за кандидати за следната слободна работна позиција:

 

  • 1 (еден) Службеник за водење на финансии во рамки на ИПА II програмата за прекугранична соработка МК – АЛ 2014-2020.

 

  • Описот на работната позиција - Службеник за водење на финансии можете да го превземете од следните официјални веб-странции: mls.gov.mk; ; https://ipacbc-mk-al.eu/

 

Кандидатите треба да ги обезбедат следните документи:

 

  • Кратка биографија (CV),
  • Копија од диплома за завршено образование и
  • Соодветни препораки за работно искуство

 

Документите треба да се поднесат преку електронска пошта (email), на следнава email адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Краен рок за испраќање на апликација:

 

Заинтересираните кандидати своите апликации преку електронска пошта да ги испратат најдоцна до 18 Април 2022.

 

Ќе бидат разгледувани само апликациите кои ќе пристигнат до крајниот рок за доставување на апликации, од овој оглас.

 

Дополнителни инфомации ќе можете да добиете на следната е-маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ToR