Министерството за локална самоуправа од Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворешни работи од Република Албанија, објавија оглас за ангажирање на експерти кои ќе подготват физибилити студија за селектирање на тип на комкпанија која ќе стопанисува со два соларни бродови во Охридското езеро, како дел од проект во рамките на ИПА прекуграничната програма Република Северна Македонија - Република Албанија

 

Повеќе информации за оваа активност можете да најдете во условите за работа / ангажирање на експертите (ToR)

 

Крајниот рок за доставување на апликациите е 31 Maрт 2022 година, на следната е-маил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.