Министерството за локална самоуправа од Република Северна Македонија и Државната агенција за стратегиско програмирање и координирана помош од Република Албанија, објавија оглас за ангажирање на експерт/и кои ќе подготват студија за влијанието на имплементацијата на стратегискиот проект “Охридското езеро, премостување на две земји кон една дестинација” во рамките на ИПА прекуграничната програма МК-АЛ, врз животната средина.

 

Повеќе информации за оваа активност можете да најдете во условите за работа / ангажирање на експерт/ите (ToR

 

Крајниот рок за доставување на апликациите е : 31 Maрт  2022 година, на следната е-маил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.