Печати

Министерство за локална самоуправа објавува:

 

Ј А В Е Н   О Г Л А С

 

За пријавување на кандидати за слободните работни позиции:

 

 

Oпис на работните позици можете да најдете на следните документи:

 

 

Кандидатите треба да ги обезбедат следните документи:

 

Документите треба да се поднесат преку електронска пошта (email), на следнава email адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Краен рок за испраќање на апликација:

 

Заинтересираните кандидати своите апликации преку електронска пошта да ги испратат најдоцна до 31 Јануари 2022.

 

Ќе бидат разгледувани само апликациите кои ќе пристигнат до крајниот рок за доставување на апликации, од овој оглас.

 

Дополнителни инфомации ќе можете да добиете на следната е-маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ToR