Печати

Ј А В Е Н   О Г Л А С

 

Министерството за локална самоуправа од Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворшни работи, како оперативни структури на ИПА прекуграничната програма Република Северна Македонија –  Република Албанија, во рамките на оваа програма објавуваат јавен оглас за кандидати за следната слободна работна позиција:

 

 

 

Кандидатите треба да ги обезбедат следните документи:

 

 

Документите треба да се поднесат преку електронска пошта (email), на следнава email адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Краен рок за испраќање на апликација:

 

Заинтересираните кандидати своите апликации преку електронска пошта да ги испратат најдоцна до 31 Јануари 2022.

 

Ќе бидат разгледувани само апликациите кои ќе пристигнат до крајниот рок за доставување на апликации, од овој оглас.

 

Дополнителни инфомации ќе можете да добиете на следната е-маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

ToR