Повик за ангажирање на Експерт за подготовка на техничките спецификации за тендерот за набавка на два соларни бродови што ќе пловат во Охридското Езеро, обезбедени од грант на ЕУ во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Северна Македонија и Република Албанија

 

Министерството за локална самоуправа во Република Северна Македонија и Министерството за Европа и надворешни работи во Република Албанија, го објавуваат повикот за ангажирање на  експерт(и) за изработка на технички спецификации за тендер за набавка на два соларни бродови што ќе пловат во Охридското езеро, обезбедени од грант на ЕУ во рамките на програмата за прекугранична соработка помеѓу Северна Македонија и Албанија

 

За повеќе информации, ве молиме упатете се во критериумите за работен ангажман.

 

Краен рок за поднесување на  апликацијата е: 19ти Јули 2021, преку следната електронска адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.