Почитувани, Ве известуваме дека официјално започнува онлајн анкета (прашалник) за изготвување на новата програма за прекугранична соработка INTERREG IPA CBC Грција-Република Северна Македонија 2021-2027 година.
 
Релевантната вест е поставена овде here
Анкетата ќе биде отворена до 12 февруари 2021 година.