Ве известуваме дека утре, 30.09.2020 година (среда) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за локална самоуправа, Горан Милевски.

Прашањата за оваа прес-конференција може да ги испратите на адресата на секторот за односи со јавност на Министерството за локална самоуправа на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. најдоцна 30 минути пред почетокот на истата, со нагласување на медиумот од кој доаѓа прашањето и назнака дека прашањето се однесува за оваа прес-конференција.

Акредитираните новинари за онлајн видео вклучување ќе имаат можност за учество на прес-конференцијата во живо.

Видео материјалот можете да го преземете од преносот во живо со висока ХД резолуција преку следните линкови:=

Прес-конференцијата на македонски јазик: https://youtu.be/AlFkyLdnIQI  
Прес-конференцијата на албански јазик: https://youtu.be/c8m4Kfju8kA