Печати

Горан Милевски, Министер за локална самоуправа 

Minister

Горан Милевски, за министер за локална самоуправа е избран на 27.06.2019 година

Образование:

Професионален ангажман:

Член е на Либерално-демократската партија од 1995 година. Од 2015 година ја извршува функцијата претседател на ЛДП.